top of page

Dermatologija

Dermatologija je specijalnost medicine usmerena na dijagnostiku, uzroke i lečenje promena na koži, vidljivim sluznicama, dlaci i noktima. U ordinaciji Hera Derma obuhvaćeno je posmatranje, dijagnostika i lečenje svih uzrasnih grupa u smislu promena na koži, vidljivim sluznicama, dlaci i noktima:


- Osećaj svraba, pečenja, bola na koži, crvenilo, perutanje, suvoća, promena boje, rane, kraste, plikovi, fleke, izrasline, promene boje i strukture nokatnih ploča, promene na kosi i glavi, i drugo.


- Ekcemi, psorijaza, melasma, hiperpigmentacije, hipo i depigmentacije, akne,ožiljci i fleke nakon akni, terapija izotretinoinom, tretmani hemijskim pilinzima, ožiljci hipertrofični, keloidi, pregledi mladeža, virusne bradavice na telu, perut, promene na koži tokom trudnoće, kod beba, dece, osipi, ojedi, lišajevi, bakterijska, virusna, gljivična oboljenja kože i drugo. 


- Mala dermatohirurgija koja obuhvata uklanjanje virusnih bradavica, papiloma, dobroćudnih mladeža, ksantelazmi, fibroma, solarnog lentiga, seboroičnih, solarnih keratoza, fleka na licu i drugih dobroćudnih lezija na koži, biopsija i drugo.
 

- Prevencija karcinoma kože i mladeža, dermoskopski pregledi, obična i digitalna dermoskopija.

footer.png
logotype-v2-white.png
  • Instagram
  • Facebook

Dr Vesna Najdovska

Ise Bajića 12
21000 Novi Sad

Tel:  063 / 770 48 47     

Kontakt i zakazivanje pregleda, kliničke hipnoterapije, i sve dodatne informacije o uslugama i radu ordinacije - pozvati radnim danom od 10h – 17h.

Radno vreme subotom: prema
 dogovoru

Tel: 021 / 6615 896

bottom of page